search

Platan IP - T202W

€ 84,70
Inclusief belasting Uw levering zal afhankelijk zijn van de gekozen verzendwijze maximaal 10 werkdagen bedragen

Platan IP - T202W

Aantal
Uw product zal in 2 werkdagen worden verzonden

  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

Platan IP-T202W draadloze digitale eigen IP-telefoon is een elegante en comfortabele telefoon voor dagelijkse kantoorcommunicatie. Met zes SIP-accounts kunt u profiteren van goedkope internetoproepen. Met programmeerbare toetsen kunt u de functies van de telefoon personaliseren. Uitstekende kwaliteit van spraakverbindingen en intuïtief gebruik maken dit model onmisbaar in elk bedrijf. Draadloze dual-band Wi-Fi-communicatie vergroot de vrijheid om de locatie van de telefoon te kiezen en verbetert de esthetiek van de omgeving.

Draadloze Wi-Fi-communicatie (2,4 en 5 GHz)

6 SIP-accounts

Elegant ontwerp, gebruiksgemak

Leesbaar display met achtergrondverlichting

Lokale en wereldwijde telefoonboeken

Automatische configuratie (automatische voorziening)

Wandmontage mogelijk

Draadloze communicatie

Stabiele draadloze communicatie met het gebruik van een 2,4- en 5 GHz-band Wi-Fi-netwerk maakt het mogelijk om de telefoon op bijna elke plaats te plaatsen of op te hangen, inclusief drukke kantoorgebouwen. Het verbetert de esthetiek van zijn omgeving dankzij het kleinere aantal draden. De versterking van de ingebouwde antenne zorgt voor een perfecte gesprekskwaliteit.

Intuïtief gebruik

Een leesbaar display, softkeys om de sets van de meest gebruikte functies toe te wijzen, twee BLF-toetsen en ondersteuning van maximaal zes SIP-accounts onderscheiden dit model van concurrerende producten. Gebruiksvriendelijk meertalig menu en interface (Pools, Engels, Russisch) maken het gebruik van de telefoon gemakkelijk en comfortabel.

Snel contact

De telefoonboeken zijn erg handig om bellers te identificeren en snel verbindingen tot stand te brengen. In Platan IP-T202W hebben we de beschikking over: lokaal telefoonboek, globaal op afstand, XML en vanaf LDAP-server. De kiesassistent en contactgroepen vergemakkelijken het zoeken. Ongewenste of kwaadwillende bellers kunnen op de zwarte lijst worden geplaatst.

Eenvoudige configuratie

De telefooninstellingen van Platan IP-T202W kunnen worden gewijzigd via de telefoon of webinterface. De configuratie kan automatisch vanaf de PBX-server naar de telefoon worden gestuurd - dankzij de auto provision-functie, wat vooral handig is bij het installeren van veel apparaten.

Uitstekende spraakkwaliteit

De telefoon zorgt voor de HD-kwaliteit van geluidsoverdracht voor handset, speakerphone en ringtones. HD-audio vereist de ondersteuning van de G.722-codec door het PBX-systeem.

T 202W

Datasheet

Verpakking
Doos per stuk
Aantal verpakking
1 pakket
Garantie
2 jaar fabriek garantie
SIP accounts
6 accounts
Display
FSTN 132 x 58 PX
PoE / WiFi
Nee / Ja
Lan
2 x 100MB
Nieuw product