search

Platan IP- T200G

€ 60,50
Inclusief belasting Uw levering zal afhankelijk zijn van de gekozen verzendwijze maximaal 10 werkdagen bedragen

Platan IP- T200G

Aantal
Uw product zal in 2 werkdagen worden verzonden

  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

Platan IP-T200G digitale eigen IP-telefoon is een elegante en comfortabele telefoon voor dagelijkse kantoorcommunicatie. Dankzij drie VoIP-accounts kunt u profiteren van goedkope internetgesprekken, en de uitstekende kwaliteit van de spraakverbindingen en het intuïtieve gebruik maken van dit model een onmisbare telefoon in elk kantoor. Embedded switch met twee 1 Gbit Ethernet-poorten zorgt voor een snelle gegevensoverdracht tussen het apparaat en de aangesloten computer.

Elegant ontwerp

Comfortabel gebruik

Leesbaar display met achtergrondverlichting

Lokale en wereldwijde telefoonboeken

Automatische configuratie (automatische voorziening)

Switch met twee 1 Gbit Ethernet-poorten

3 SIP-accounts

Power over Ethernet (PoE)

Wandmontage mogelijk

Intuïtief gebruik

Een leesbaar display, programmeerbare toetsen en het intuïtieve menu van de telefoon onderscheiden dit model van concurrerende producten. De toegang tot de veelgebruikte functies en het gebruiksvriendelijke meertalige menu en de interface (Pools, Engels, Russisch) maken het gebruik van de telefoon gemakkelijk en comfortabel.

Gemakkelijke instellingen

De instellingen van de Platan IP-T200G telefoon kunnen worden gewijzigd via de telefoon of webinterface. De configuratie kan automatisch vanaf de PBX-server naar de telefoon worden gestuurd - dankzij de automatische voorziening.

Snel contact

De telefoonboeken zijn erg handig om bellers te identificeren en snel verbindingen tot stand te brengen. In de Platan IP-T200G-telefoon zijn het lokale telefoonboek, het externe globale telefoonboek en het telefoonboek van de LDAP-server beschikbaar. Ongewenste of kwaadwillende bellers kunnen op de zwarte lijst worden geplaatst.

Uitstekende spraakkwaliteit

De telefoon zorgt voor de HD-kwaliteit van geluidsoverdracht voor handset, speakerphone en ringtones. HD-audio vereist de ondersteuning van de G.722-codec door het PBX-systeem.

T200 G

Datasheet

Verpakking
Doos per stuk
Aantal verpakking
1 pakket
Garantie
2 jaar fabriek garantie
SIP accounts
3 accounts
Display
FSTN 132 x 52 PX
PoE / WiFi
Ja / Nee
Lan
2 x 1GB
Nieuw product