Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Lijst van producten op merk RtR Max

RtR Max

RtR Max

Er zijn 16 producten.

Item 1-12 van 16 in totaal item(s)
Decoupeerzaag
search

Decoupeerzaag

Decoupeerzaag van RTR MAX is zeer veelzijdig. Het compacte formaat, geringe gewicht en uitstekende hanteerbaarheid zorgen voor een gecontroleerd en optimaal gebruikerscomfort.  De decoupeerzaag heeft een motor van 530 watt. Via de toerentalregeling die met de drukknop te bedienen is, kan de zaagsnelheid op elk materiaal worden afgestemd. Al deze gemakken maken de ideale decoupeerzaag om mee te werken.

Prijs € 66,96
Haakse hoek slijper 115 diameter
search

Haakse hoek slijper 115...

Haakse hoek slijper 115 diameter heeft een slanke greepomvang en ergonomisch ontwerp voor perfecte machinecontrole. Daarnaast een hoge bewerkingssnelheid door een krachtige motor. Ook heeft de machine een lange levensduur en stofbescherming door speciaal ontwikkelde ventilatiesleuven. 

Prijs € 83,49
Boormachine met handsluiting
search

Boormachine met handsluiting

RTR Max boormachine voor de doe het zelver of voor licht professoneel weerk. een onmisbaar atribuut inje gereedschap kist.

Prijs € 91,94
Schroef machine voor snel schroeven
search

Schaaf machine

Deze schaafmachine  heeft een mooi compact design. Door het hoge toerental van 16.500 toeren per minuut heeft deze schaafmachine een hoge oppervlaktekwaliteit. Er kan snel en efficiënt gewerkt worden door de schaafdiepte van 3,1mm. De schaafmachine is makkelijk om mee te werken door zijn lichte gewicht van 2,6 kilogram. Daarbij heeft deze schaafmachine een vermogen van 800 watt, waardoor u snel kunt werken. Kortom: dezeen krachtige schaafmachine neemt  u veel werk uit handen.

Prijs € 108,44
Cirkelzaag 185 mm 1300W laser RTR-MAX
search

Cirkelzaag 185 mm 1300W...

De Cirkelzaag 185 mm 1300W laser RTR-MAX is een handige tool waarmee voornamelijk hout gezaagd wordt. Een cirkelzaag heeft een cirkelvormig zaagblad dat heel snel ronddraait. Hierdoor is het gemakkelijk om onder andere plaatmateriaal recht af te zagen. Dit is dan ook het grootste voordeel van een cirkelzaag ten opzichte van een decoupeerzaag. Het is moeilijk om bochten te draaien waardoor de zaag eigenlijk vanzelf al rechtuit zal zagen. Het is echter wel zo dat hoe harder je tegen de machine drukt deste meer splinters het geeft. Het is daarom belangrijk dat je de cirkelzaag het werk laat doen

Prijs € 146,39
Oplaadbare lithium-ion  batterij met een gebruiksduur  van 80 minuten
search

Oplaadbare lithium-ion...

Oplaadbare batterij RTR MAX X-LION heeft een maximale spanning van  18 V en een capaciteit van 4.0 Ah. De gebruiksduur  van de Li-ion batterij is 80 minuten. 

 

Prijs € 156,09
Schroef machine voor snel schroeven
search

Schroef machine voor snel...

De RTR-MAX schroevendraaier heeft een voeding van 230 V, een maximaal vermogen van 710 W en een boorcapaciteit van 10 mm. De machine heeft een snel aanscherpende chuck, handige en snelle bit verandering, van rechts naar links rotatie functie en snelheid aanpassing. Het heeft een knop om de trigger te repareren. De elektrische schroevendraaier heeft een lichtgewicht en compact ontwerp - handig om te gebruiken met één hand.

Prijs € 174,24
RTR Max bovenfrees
search

RTR Max bovenfrees

Freesmachine met de mogelijkheid om te werken met kopieerbussen en ingebouwde spilvergrendeling. Spanning: 230 V ~ 50 Hz Vermogen: 1600 W Onbelast toerental: 6000 - 26000 tpm. Grip: 8 - 12 mm. Maximale slag van de frees: 55 mm. Gewicht (netto): 3.500 kg.

Prijs € 209,32
Hamer boor machine
search

Hamer boor machine

De RTR RTM2330 SDS-MAX heeft een maximum vermogen van 1500 W, een maximale slagkracht van 5,5 J en een klemgrootte van 32 mm. De machine heeft een SDS+ grip voor eenvoudige vervanging van het gereedschap zonder sleutel en hulpgreep voor een stabiele werking. Het is geschikt voor reparatiewerkzaamheden in de bouw en thuis.

Prijs € 252,87
Oplaadbare  driehoek schuur machine RTR
search

Oplaadbare driehoek schuur...

Oplaadbare  driehoek schuur machine RTR max  heeft een accuspanning van 18 V,  capaciteit 3 Ah en ondersteunt 5000 - 15000 rpm   . Het is  geschiktvoor  snijden,slijpen,  polijsten, metaal en hout.     Er is  een snelheidsregelaar en snelle  bevestigingsgreep.     Het multifunctionele gereedschap heeft een compact    ontwerp,  een duurzame houder voor accessoires en een comfortabele antisliphendel.

Prijs € 299,92
Oplaadbare decoupeerzaag
search

Oplaadbare decoupeerzaag

Oplaadbare decoupeerzaag 18 V 4 Ah RTR MAX RTX1842 is compact en zeer efficiënt, met een vermogen van 18 V, 6 functies en een snijdiepte van 18 mm. Het wordt aangedreven door een 4 Ah lithium-ion oplaadbare batterij. Het heeft een compact en ergonomisch ontwerp voor gemak en flexibiliteit in toepassingen. Het wordt aangedreven door een single-phase, switch motor. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het snijden van hout en hout-achtige materialen, evenals kunstmatige en metalen materialen.

Prijs € 315,73
oplaadbare hoekslijper
search

oplaadbare hoekslijper

De RTR MAX RTX1825 oplaadbare hoekslijper heeft een vermogen van 18 V, een schijfdiameter van 115 mm en een as met draad M14. Werkt met een 4 Ah lithium-ion batterij. Het heeft een borstelloze motor en een rotatiesnelheid van 8000 tpm. De oplaadtijd van de batterij bedraagt 80 minuten. Het is uitgerust met LED-licht voor gebruik en een metalen riemklem. De RTR MAX RTX1825 oplaadbare hoekslijper heeft compacte afmetingen en een modern, ergonomisch ontwerp.

Prijs € 333,15