Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania
 accu boormachines en schroefmachines vindt u in deze categorie.

Accu gereedschap

Alle leverbare accu boormachines en schroefmachines vindt u in deze categorie. Dica franchise levert een brede diversiteit aan hoogwaardig accu gereedschap waarmee elke klus een genot is. In deze categorie vindt u de beste boorhamers, klopboormachines en combihamers. Allemaal met superieure lithium-ion accu’s. Ook voor professionele schroefmachines op accu bent u hier aan het juiste adres. Slagschroevendraaiers en slagmoersleutels op accu kunt u ook hier vinden.

Accu gereedschap

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Oplaadbare lithium-ion  batterij met een gebruiksduur  van 80 minuten
search

Oplaadbare lithium-ion...

Oplaadbare batterij RTR MAX X-LION heeft een maximale spanning van  18 V en een capaciteit van 4.0 Ah. De gebruiksduur  van de Li-ion batterij is 80 minuten. 

 

Prijs € 156,09
Oplaadbare  driehoek schuur machine RTR
search

Oplaadbare driehoek schuur...

Oplaadbare  driehoek schuur machine RTR max  heeft een accuspanning van 18 V,  capaciteit 3 Ah en ondersteunt 5000 - 15000 rpm   . Het is  geschiktvoor  snijden,slijpen,  polijsten, metaal en hout.     Er is  een snelheidsregelaar en snelle  bevestigingsgreep.     Het multifunctionele gereedschap heeft een compact    ontwerp,  een duurzame houder voor accessoires en een comfortabele antisliphendel.

Prijs € 299,92
Oplaadbare decoupeerzaag
search

Oplaadbare decoupeerzaag

Oplaadbare decoupeerzaag 18 V 4 Ah RTR MAX RTX1842 is compact en zeer efficiënt, met een vermogen van 18 V, 6 functies en een snijdiepte van 18 mm. Het wordt aangedreven door een 4 Ah lithium-ion oplaadbare batterij. Het heeft een compact en ergonomisch ontwerp voor gemak en flexibiliteit in toepassingen. Het wordt aangedreven door een single-phase, switch motor. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het snijden van hout en hout-achtige materialen, evenals kunstmatige en metalen materialen.

Prijs € 315,73
oplaadbare hoekslijper
search

oplaadbare hoekslijper

De RTR MAX RTX1825 oplaadbare hoekslijper heeft een vermogen van 18 V, een schijfdiameter van 115 mm en een as met draad M14. Werkt met een 4 Ah lithium-ion batterij. Het heeft een borstelloze motor en een rotatiesnelheid van 8000 tpm. De oplaadtijd van de batterij bedraagt 80 minuten. Het is uitgerust met LED-licht voor gebruik en een metalen riemklem. De RTR MAX RTX1825 oplaadbare hoekslijper heeft compacte afmetingen en een modern, ergonomisch ontwerp.

Prijs € 333,15
Boorhamer op accu, 2-in-1 functies
search

Boorhamer op accu, 2-in-1...

Oplaadbare boorhamer  RTR MAX RTX1855 heeft een maximum vermogen van 800 W, impact force 1.2 J en batterijvermogen – 18 V, 4 Ah. De machine heeft hamer- en boorhamerfuncties – 2 in 1. Behoudt comfortabele en zachte grip – anti-slip. Het heeft een linker en rechter rotatiefunctie, een snelheidsregelaar en een compact ontwerp. De oplaadtijd van de batterij bedraagt 80 minuten. Het wordt geleverd met een batterij en een koffer.

Prijs € 379,58
oplaadbare cirkelzaag
search

oplaadbare cirkelzaag

De  RTRMAX RTX1836 oplaadbare cirkelzaag heeft een vermogen van 18V en een schijfdiameter van 165 mm.    Er is een mogelijkheid om de snijgraden te wijzigen  omdat  de maximale snijgrootte  maximaal 50 mm bedraagt.  

Prijs € 408,64