Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Elektrisch/ gereedschap

U kiest voor elektrisch gereedschap wanneer u over brute kracht wilt beschikken. Omdat elektrisch gereedschap bijzonder krachtig is, kiezen veel professionals in specifieke gevallen nog steeds liever voor machines op netstroom boven accu gereedschap. Met een bovenfrees, combihamer, haakse slijper en boorhamer zullen de meeste professionals nog hun werkplaats inrichten.

Elektrisch/ gereedschap

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Boormachine met handsluiting
search

Boormachine met handsluiting

RTR Max boormachine voor de doe het zelver of voor licht professoneel weerk. een onmisbaar atribuut inje gereedschap kist.

Prijs € 91,94
Decoupeerzaag
search

Decoupeerzaag

Decoupeerzaag van RTR MAX is zeer veelzijdig. Het compacte formaat, geringe gewicht en uitstekende hanteerbaarheid zorgen voor een gecontroleerd en optimaal gebruikerscomfort.  De decoupeerzaag heeft een motor van 530 watt. Via de toerentalregeling die met de drukknop te bedienen is, kan de zaagsnelheid op elk materiaal worden afgestemd. Al deze gemakken maken de ideale decoupeerzaag om mee te werken.

Prijs € 66,96
Haakse hoek slijper 115 diameter
search

Haakse hoek slijper 115...

Haakse hoek slijper 115 diameter heeft een slanke greepomvang en ergonomisch ontwerp voor perfecte machinecontrole. Daarnaast een hoge bewerkingssnelheid door een krachtige motor. Ook heeft de machine een lange levensduur en stofbescherming door speciaal ontwikkelde ventilatiesleuven. 

Prijs € 83,49
Schroef machine voor snel schroeven
search

Schaaf machine

Deze schaafmachine  heeft een mooi compact design. Door het hoge toerental van 16.500 toeren per minuut heeft deze schaafmachine een hoge oppervlaktekwaliteit. Er kan snel en efficiënt gewerkt worden door de schaafdiepte van 3,1mm. De schaafmachine is makkelijk om mee te werken door zijn lichte gewicht van 2,6 kilogram. Daarbij heeft deze schaafmachine een vermogen van 800 watt, waardoor u snel kunt werken. Kortom: dezeen krachtige schaafmachine neemt  u veel werk uit handen.

Prijs € 108,44
Schroef machine voor snel schroeven
search

Schroef machine voor snel...

De RTR-MAX schroevendraaier heeft een voeding van 230 V, een maximaal vermogen van 710 W en een boorcapaciteit van 10 mm. De machine heeft een snel aanscherpende chuck, handige en snelle bit verandering, van rechts naar links rotatie functie en snelheid aanpassing. Het heeft een knop om de trigger te repareren. De elektrische schroevendraaier heeft een lichtgewicht en compact ontwerp - handig om te gebruiken met één hand.

Prijs € 174,24
Cirkelzaag 185 mm 1300W laser RTR-MAX
search

Cirkelzaag 185 mm 1300W...

De Cirkelzaag 185 mm 1300W laser RTR-MAX is een handige tool waarmee voornamelijk hout gezaagd wordt. Een cirkelzaag heeft een cirkelvormig zaagblad dat heel snel ronddraait. Hierdoor is het gemakkelijk om onder andere plaatmateriaal recht af te zagen. Dit is dan ook het grootste voordeel van een cirkelzaag ten opzichte van een decoupeerzaag. Het is moeilijk om bochten te draaien waardoor de zaag eigenlijk vanzelf al rechtuit zal zagen. Het is echter wel zo dat hoe harder je tegen de machine drukt deste meer splinters het geeft. Het is daarom belangrijk dat je de cirkelzaag het werk laat doen

Prijs € 146,39
RTR Max bovenfrees
search

RTR Max bovenfrees

Freesmachine met de mogelijkheid om te werken met kopieerbussen en ingebouwde spilvergrendeling. Spanning: 230 V ~ 50 Hz Vermogen: 1600 W Onbelast toerental: 6000 - 26000 tpm. Grip: 8 - 12 mm. Maximale slag van de frees: 55 mm. Gewicht (netto): 3.500 kg.

Prijs € 209,32
Hamer boor machine
search

Hamer boor machine

De RTR RTM2330 SDS-MAX heeft een maximum vermogen van 1500 W, een maximale slagkracht van 5,5 J en een klemgrootte van 32 mm. De machine heeft een SDS+ grip voor eenvoudige vervanging van het gereedschap zonder sleutel en hulpgreep voor een stabiele werking. Het is geschikt voor reparatiewerkzaamheden in de bouw en thuis.

Prijs € 252,87
Plafond en wand schuurmachine
search

Plafond en wand...

De RTRMAX  wand- en plafond schuurmchine X  heeft een vermogen van 710 W en een schijfdiameter van 225 mm. Het is geschikt voor het schuren van pleisters, muren, plafonds, parket. Het heeft een verwijderbare schuurkop. De schuurbasis kan 45° links en rechts en 90° naar boven gedraaid worden. Het heeft elektronische snelheidsregeling, verstelbare handgreep lengte en afneembare verlengde arm. Het heeft een beschermende sleutel, een verwijderbare kop en een stofzak.

Prijs € 515,46
Plafond en wand schuurmachine
search

Plafond en wand schuurmachine

De RTRMAX  wand- en plafond schuurmchine heeft een vermogen van 710 W en een schijfdiameter van 225 mm. Het is geschikt voor het schuren van pleisters, muren, plafonds, parket. Het heeft een verwijderbare schuurkop. De schuurbasis kan 45° links en rechts en 90° naar boven gedraaid worden. Het heeft elektronische snelheidsregeling, verstelbare handgreep lengte en afneembare verlengde arm. Het heeft een beschermende sleutel, een verwijderbare kop en een stofzak.

Prijs € 769,56