Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Rubber coating

Rubbercoaten is een van de meest gebruikte coatingprocessen in verschillende toepassingen. Een dergelijke beschermende coating wordt aangebracht op of geïmpregneerd in een substraat of object voor beschermende, decoratieve of functionele doeleinden. Rubbercoatingmedium is een zeer belangrijke overweging bij de keuze van coatingmateriaal. Dit type coating wordt gebruikt op veel elastomere componenten zoals afdichtingen, pakkingen, o-ringen, stoppen en plunjers, die worden gebruikt in een verscheidenheid aan industriële toepassingen zoals elektronica, medische, automobiel-, militaire industrieën enz

Rubber coating

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Acroflex

wordt snel en eenvoudig aangebracht met een kwast of roller. De samenstelling wordt gebruikt zoals geleverd. Het is noodzakelijk om goed te mengen voor het werk. Het oppervlak waarop Acroflex wordt aangebracht, moet droog en goed schoongemaakt zijn! Omgevingstemperatuur van applicatie - minimaal +15 C. Bij een vochtgehalte van de ondergrond boven 5% is het raadzaam om het te primen met Acrolite 2K E. Aanbrengen in verschillende lagen, volgens de volgende techPrimen - Verdun het basismateriaal met 70/30% water en breng een harde borstel of roller gelijkmatig aan op het te behandelen oppervlak.

Prijs € 33,88

AQUABIT 2

Aquabit 2 is een gebruiksklare, koud aangebrachte, één- of tweecomponenten bitumen-rubber isolatie met uitstekende hechting op bijna alle soorten bouwmaterialen.

Prijs € 44,77