Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania
Bij Dica franchise vind je alles wat u nodig kunt hebben voor jouw stucklus.

Stucmiddel

Wanneer je zelf een wand wilt stucen dan is het belangrijk goed materiaal in huis te halen. Bij Dica franchise vind je alles wat u nodig kunt hebben voor jouw stucklus. Denk daarbij aan stucpleister of stucpasta

Bestel online en laat het thuis bezorgen. Maar niet alleen gipspleister, ook wapeningsband, hoekprofielen, voorstrijkmiddel, troffels en spackmessen koop je bij Dica franchiseGAMMA. Zo kun je alles wat je nodig hebt voor een mooie strakke muur tegelijkertijd bestellen.

Stucmiddel

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Bouw
search

Bouw

Snel bindende constructie voor directe toepassing. Het wordt gebruikt voor het vullen van gaten, het monteren van elektrische installaties, het afromen van ruwe coatings of andere juiste ondergronden met een normale lagercapaciteit

Prijs € 1,82
SATEN
search

SATEN

SATEN is een fijne Gypsum-gebaseerde skim-compound voorhand matige toepassing op verschillende soorten ondergronden. Het biedt een glad en kwalitatief hoogwaardig oppervlak van buitenwanden en plafonds, klaar voor afwerking coatings en decoraties.

Prijs € 9,13
Fix
search

Fix

FIX is een gebaseerde lijm die wordt gebruikt voor directe vaststelling van alle soorten gipsplaten op muren gemaakt van beton, Aero beton, bakstenen, enz., in gebouwen met een normale luchtvochtigheid.

Prijs € 9,13