Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Air conditioner

Airconditioning, klimaatregeling, luchtbehandeling of luchtregeling is het reguleren van de lucht in binnenruimtes, zoals in een gebouw, auto of trein. Andere benamingen zijn airco, luchtregelaar, klimaatregelaar, klimaatregeling en comfortkoeling. Het algemene consumentenapparaat, zoals in voertuigen toegepast, wordt meestal airco of airconditioning genoemd; afkorting A/C. Voor de apparaten of installaties voor bedrijven of grote panden worden de termen klimaatregeling (vooral in de landbouw), klimaatregelaar, luchtregelaar of eveneens airconditioning gebruikt.

Met het apparaat of installatie kan de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau gehouden worden, terwijl het buiten onaangenaam warm of koud is. Door het toepassen van een filtersysteem kan de lucht tevens worden gezuiverd

Air conditioner

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Nippon KFR 12DCA ECO POWERFUL
search

Nippon KFR 12DCA ECO POWERFUL

De nieuwe inverter-airconditioner Nippon KFR 12DCA ECO POWERFUL POWERFUL gebruikt het nieuwe koelgas R32 dat voldoet aan de vereisten van de F-GAS-voorschriften die gericht zijn op het verminderen van de impact op het milieu. R32 vermindert de negatieve impact op het milieu en zorgt voor een hoger rendement van de machine.

Prijs € 603,79
Nippon KFR 09DCA ECO POWERFUL
search

Nippon KFR 09DCA ECO POWERFUL

De nieuwe inverter-airconditioner Nippon KFR 09DCA ECO POWERFUL gebruikt het nieuwe koelgas R32 dat voldoet aan de vereisten van de F-GAS-voorschriften die gericht zijn op het verminderen van de impact op het milieu. R32 vermindert de negatieve impact op het milieu en zorgt voor een hogere efficiëntie van de machine

Prijs € 547,17
Nippon KFR 14DC ECO POWERFUL
search

Nippon KFR 14DC ECO POWERFUL

De nieuwe inverter-airconditioner Nippon KFR 14DC ECO POWERFUL gebruikt het nieuwe koelgas R32 dat voldoet aan de vereisten van de F-GAS-voorschriften die gericht zijn op het verminderen van de impact op het milieu. R32 vermindert de negatieve impact op het milieu en zorgt voor een hoger rendement van de machine.

Prijs € 710,38
Daikin Sensira FTXC20C /...
search

Daikin Sensira FTXC20C /...

airconditioner Daikin Sensira FTXC20C / RXC20C maakt gebruik van de nieuwste innovatieve R32-koelkasttechnologie en voldoet volledig aan de F-GAS-vereisten voor het verminderen van de opwarming van de aarde.

Prijs € 759,88
Daikin Sensira FTXC25C /...
search

Daikin Sensira FTXC25C /...

Inverter-airconditioner Daikin Sensira FTXC25C / RXC25C maakt gebruik van de nieuwste innovatieve R32-koelkasttechnologie en voldoet volledig aan de F-GAS-vereisten voor het verminderen van de opwarming van de aarde.

Prijs € 823,42
Nippon KFR 18 DCA ECO smart
search

Nippon KFR 18 DCA ECO smart

De nieuwe inverter-airconditioner Nippon KFR 18 DCA ECO Smart gebruikt het nieuwe koelgas R32 dat voldoet aan de vereisten van de F-GAS-voorschriften die gericht zijn op het verminderen van de impact op het milieu. R32 vermindert de negatieve impact op het milieu en zorgt voor een hoger rendement van de machine.

Prijs € 1.208,79