Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Brand meld installatie

Een brandmeldinstallatie is een alarmsysteem, waarmee een brand zo vroeg mogelijk wordt ontdekt. Het bestaat uit een samenstel van onderdelen, waaronder rookmelders en handmelders. Zo kunnen snel de nodige maatregelen worden genomen. Er wordt bijvoorbeeld een ontruimingsalarm geactiveerd om mensen te evacueren, staldeuren worden automatisch opengezet of er wordt een blussysteem geactiveerd[1].

Een automatische brandmeldinstallatie laat de aanwezigen in een gebouw via optische en akoestische signalen weten dat het gebouw moet worden geëvacueerd in het geval van brand of een ander noodgeval. Ook kan de installatie een alarmering verzorgen bij een externe ontvanger, zoals de brandweer, en kan ze systemen in werking stellen die de verspreiding van vuur en rook beperken of helpen voorkomen.

Brand meld installatie

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Draadloze gecombineerde...
search

Draadloze gecombineerde...

De brandmelder is ontworpen om brand  in het vroege stadium van zijn ontwikkeling, de concentratie van rook of de temperatuurstijging groter dan de gespecificeerde of  overrschrijding van een bepaalde maximumtemperatuur  in de veilige omgeving te detecteren 

Draadloze optische...
search

Draadloze optische...

De detector  is ontworpen om brand te detecteren in het vroege stadium van zijn ontwikkeling, bij een concentratie van rook.

Warmtedetector VIT20
search

Warmtedetector VIT20

De detector is ontworpen om brand in het vroege stadium van zijn ontwikkeling te detecteren, reagerend boven een bepaalde temperatuurwaarde of boven een bepaalde snelheid van verhoging van de omgevingstemperatuur


Draadloze handheld detector...
search

Draadloze handheld detector...

De detector is bedoeld om– met handmatige bediening– brand te melden  bij brandmeld paneel VIT 01. Communicatie tussen hen wordt bereikt door middel van hoge frequentie radio-uitzendingen.

Draadloze brandcontrole...
search

Draadloze brandcontrole...

Brandmeldpaneel VIT 01 is ontworpen voor brandbeveiliging, besturing en controle пожарна van radioapparaten  устройства voor brandalarm.

VIT02 voor mobiele controller
search

VIT02 voor mobiele controller

Cellular Controller Vit 02 voert de functies van repeater (doorgifte (Radio signalen in het netwerk) en beheert conventionele sirenes of uitvoerende apparaten.