Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Beveiliging

Staat u weleens stil bij welke veiligheidsrisico’s uw woning, winkel, kantoor of opslagruimte loopt? Naast kostbare apparatuur staan er goederen en belangrijke administratie. Dan is er ook nog het dagelijks komen en gaan van klanten, leveranciers, medewerkers en andere bezoekers. In meer of mindere mate vormt iedere persoon een risico. Het is dan ook van belang dat u aandacht besteedt aan een doordacht beveiligingsplan. Niet alleen tijdens de openingstijden van uw onderneming, maar ook als uw bedrijf gesloten is.

Dica franchise heeftdiverse producten die u kunt gebruiken voor hetvermnderren van uw risico

Beveiliging

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Draadloze gecombineerde...
search

Draadloze gecombineerde...

De brandmelder is ontworpen om brand  in het vroege stadium van zijn ontwikkeling, de concentratie van rook of de temperatuurstijging groter dan de gespecificeerde of  overrschrijding van een bepaalde maximumtemperatuur  in de veilige omgeving te detecteren 

Draadloze optische...
search

Draadloze optische...

De detector  is ontworpen om brand te detecteren in het vroege stadium van zijn ontwikkeling, bij een concentratie van rook.

Warmtedetector VIT20
search

Warmtedetector VIT20

De detector is ontworpen om brand in het vroege stadium van zijn ontwikkeling te detecteren, reagerend boven een bepaalde temperatuurwaarde of boven een bepaalde snelheid van verhoging van de omgevingstemperatuur


Draadloze handheld detector...
search

Draadloze handheld detector...

De detector is bedoeld om– met handmatige bediening– brand te melden  bij brandmeld paneel VIT 01. Communicatie tussen hen wordt bereikt door middel van hoge frequentie radio-uitzendingen.

Draadloze brandcontrole...
search

Draadloze brandcontrole...

Brandmeldpaneel VIT 01 is ontworpen voor brandbeveiliging, besturing en controle пожарна van radioapparaten  устройства voor brandalarm.

VIT02 voor mobiele controller
search

VIT02 voor mobiele controller

Cellular Controller Vit 02 voert de functies van repeater (doorgifte (Radio signalen in het netwerk) en beheert conventionele sirenes of uitvoerende apparaten.