Keukens

Lekker kletsen onder genot van een koffie of wijntje, dineren met het gezin en vrienden, huiswerk maken … Tegenwoordig is de keuken al lang niet meer alleen maar een plek om te koken. Maar de verandering van kookplek naar leefruimte vraagt wel om een andere benadering in het creëren van je ‘droomkeuken’.

Of je nu je bestaande keuken wilt optimaliseren/renoveren of dat je een nieuwe wilt gaan aanschaffen, je begint altijd met de vraag: wat wil ik doen in de keuken? Heb je Heel Holland Bakt aspiraties?

Dan is het van belang om een goed werkblad en één of meerdere goede ovens te hebben.

Drink je het liefst de hele dag door thee? Een kokend waterkraan is dan je beste vriend. Op ieder moment  van de dag snel heet water en nooit meer te veel koken.

Is je keuken de spil van je huis waar de hele familie zich verzamelt? Zorg dan voor een grote tafel of een bar waar iedereen bij aan kan schuiven.

Sta je ter ontspanning het liefst de hele dag te koken? Investeer dan niet alleen goede keukenapparatuur maar ook in ruimte. Niets is irritanter dan niet weten waar je je kom met beslag neer moet zetten terwijl je je groenten moet snijden.

Weet je al helemaal wat je wilt?

De vakmannen van kunnen Dica Franchise kunnen helpen deze wensen te realiseren.

Van het installeren van een kokend water kraan tot het aanleggen van een extra groep voor je inductie-kookplaat. 

Ook bieden wij u alle maten en soorten keukenkastjes zowel onder als boven zodat u zelf uw keuken  samen stelt.

Er zijn 38 producten.

Item 1-12 van 38 in totaal item(s)