Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Voorstrijkmiddellen

Met het gebruik van voorstrijk wordt verf of pleisterwerk regelmatig verdeeld over de muur. Het voorstrijkmiddel zorgt voor een perfecte hechting van de afwerklagen. Daarnaast voorkom je streepvorming, afbladderen van de verf of loskomen van behang. Gebruik een voorstrijkmiddel om nog langer te kunnen genieten van je wand in een nieuwe kleur. Voorstrijkmiddel is toe te passen op verschillende ondergronden zoals metselwerk, beton, pleister, gipsplaten, behangpapier en glasvezel. Voorstrijk is ook ideaal de gebruiken als je een donkere muur in een lichte kleur verft. Het witte middel dekt donkere kleuren perfect. Je schildert de wand of het plafond zo gemakkelijk in een lichtere tint. Door de muur eerst met voorstrijk te behandelen zal deze er na de verfklus als nieuw uitzien.

Voorstrijkmiddellen

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

IMPREGNATOR VOOR HOUT AQUA
search

IMPREGNATOR VOOR HOUT AQUA

Impregneren en coaten van houten oppervlakken alvorens een afwerkingslaag van lak of verf aan te brengen. Dringt diep door in het hout en beschermt tegen schimmels, schimmels en andere. Droogt snel, vult de poriën gemakkelijk, geeft een stevige film en hecht goed op de volgende coatinglagen.

Ingrediënten: Het is een mengsel van nanodispersie, speciale antischimmeladditieven en water.

Prijs € 6,50
SILICONE IMPREGNATOR VOOR...
search

SILICONE IMPREGNATOR VOOR...

Impregnatie voor steen en beton is een hydrofoob product op waterbasis met een grote indringdiepte in beton, natuursteenmaterialen, bakstenen en gips. Het product stoot vuil, water, vlekken en graffiti af. Beschermt oppervlakken tegen schimmels.

Ingrediënten: siliconenemulsie, speciale toevoegingen en water.

Prijs € 6,95
Nanoprimer voor beton en gips
search

Nanoprimer voor beton en gips

Het is ontworpen om beton, kalk en andere ongezonde oppervlakken te versterken. Bevat in de dispersie nanodeeltjes (minder dan 0,6 μm) zorgen voor een betere penetratie van de primer in de muren. De primer zorgt voor een goede hechting en afdichting van het oppervlak, waardoor de vorming van luchtbellen wordt voorkomen.

Prijs € 6,95
Kontakt Primer
search

Kontakt Primer

Het is ontworpen om de hechtingtussen lagen te verbeteren bij het schilderen van nieuwe coatings op oude. Kan worden aangebracht op verf, keramische tegels, beton, hout en andere. De primer vult microporiën op het oppervlak en helpt het verbruik van verf te verminderen.

Prijs € 7,95