Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Lijmen en kitten

Tijdens de bouw of een renovatie is lijm in veel situaties onmisbaar product. Contactlijm is bijvoorbeeld uitstekend  voor het lijmen van elastische verbindingen, zoals vloerbedekking of meubelstof. PVC lijm is daarentegen weer geschikt voor het bevestigen van kunststoffen. Vooral bij kunststoffen is het noodzakelijk om te kijken naar de   samenstelling van de lijm. Wanneer gekozen wordt voor de verkeerde lijm kan het materiaal worden aangetast. De PVC-lijm is geschikt voor het verlijmen  van onder meer afvoerbuizen, goten, buizen en leidingen

Lijmen en kitten

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

POLYVINYL LIJM C-200
search

POLYVINYL LIJM C-200

POLYVINYL LIJM C-200

Dit product is bedoeld voor: plakken van papier, verschillende kartonnen materialen, vezels, houten, vloer- en wandbekleding op textielbasis. Eenzijdig aanbrengen, alleen op basis van plakken. Na droging blijft het transparant.

Prijs € 6,50
POLYCHLOROPREEN KLEVENDE CELT
search

POLYCHLOROPREEN KLEVENDE CELT

Voor het maken van schoenen en producten van rubber en kunststof, bij de productie van fournituren, verwerking van kurk, hout, multiplex, fineer, PVC-vloeren

Prijs € 8,95
POLYVINYL ACETAAT LIJM VOOR...
search

POLYVINYL ACETAAT LIJM VOOR...

Het product is ontworpen voor het plakken van houten onderdelen en panelen in de meubelindustrie en voor het repareren van houten details.

Samenstelling: op basis van hoogwaardige niet-geplastificeerde polyvinylacetaatdispersie, additieven en vulstoffen.

Prijs € 7,49
LIJM VOOR STYROFOAM
search

LIJM VOOR STYROFOAM

De lijm is bedoeld voor het verlijmen van piepschuim, tegeltegels, kurkbehang, behangpapier en piepschuim. Geschikt voor hardboard, beton, hout.

Prijs € 13,92
LIJM VOOR PARKET
search

LIJM VOOR PARKET

De lijm is ontworpen voor het verlijmen van parketvloeren, lambrisering en vloeren en wandbekleding van textielbasis. Eenzijdig aanbrengen, alleen op basis van plakken. Samenstelling: Het product is gebaseerd op hoogwaardige polyvinylacetaatdispersie en additieven.

Prijs € 15,67