Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Wand en plafond verf

Ons assortiment binnen muurverven zijn van uitermate professionele kwaliteit, waardoor je altijd kiest voor een duurzaam product. Het is geen wonder dat de echte vakmannen het veelvuldig als producten inzetten. Met bijvoorbeeld de Unilux  interieur superdekkend kies je voor een extra hoogdekkende en aanzetvrije muurverf voor een prachtig resultaat!

Werk je met een erg zuigende ondergrond, dan adviseren wij de ondergrond voor te strijken met deconcrete contact primer grondering Deze oplosmiddelvrije voorstrijk zorgt voor een goede hechting en voorkomt onregelmatige zuiging, kleur-, en glansverschillen.

Wand en plafond verf

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

ACRYLAAT INTERIEURVERF...
search

ACRYLAAT INTERIEURVERF...

Sneldrogende, in water oplosbare verf op basis van acrylaatdispersie voor het binnenschilderen van muren en plafonds. Aanbrengen op stevige ondergronden, goed schoongemaakt en ontvet. Als er oude verf is, verwijder deze dan en reinig oppervlakken met water. Gebruik primer. Breng verf aan in twee of drie lagen. Elke volgende laag wordt aangebracht op een volledig  droge vorige laag. 

Prijs € 6,95
GEVEL ACRYLAATVERF
search

GEVEL ACRYLAATVERF

Sneldrogende, in water oplosbare verf op acrylaatbasis met vulstoffen en additieven. Ontworpen voor het schilderen van buitenmuren en gevels. Aanbrengen op droge ondergronden, ontvet en ontdaan van vuil. Het kan worden aangebracht op kalk- en gipsbepleistering. We raden aan om te primen voordat verf wordt aangebracht. Kan worden getint op een kleurmachine.

Prijs € 8,95
Hydro-isolatie
search

Hydro-isolatie

Een componentproduct met een pasta-achtige consistentie op basis van waterpolymeerdispersie. Na droging is de coating zeer elastisch, waterdicht en scheurvast. 

Het is ontworpen voor het waterdicht maken van natte ruimtes onder keramische tegels - badkamers, keukens en meer. 

Prijs € 8,95
ACRYLAAT INTERIEURVERF
search

ACRYLAAT INTERIEURVERF

Sneldrogende wateroplosbare verf op basis van acrylaatdispersie. 

In water oplosbare bestendige coating voor binnen schilderwerk. Geschikt voor het schilderen van muren en plafonds in woonhuizen. Het wordt gekenmerkt door een uitstekende dekking en witheid. Goed lopend, zelfs film. Makkelijk te onderhouden en  schoon te maken. Kan gebruikt worden op kleurmachines. 

Prijs € 7,95
SILICONE BINNENVERF BAGRIA
search

SILICONE BINNENVERF BAGRIA

Wateroplosbare coating voor binnenschilderwerk. Het product is uitstekend bestand tegen vocht, schimmels en schimmels. Maximale weerstand tegen nat schuren. Hoge witheid en lichte weerstand van de coatings. Aanbrengen op gips en kalkpleister, oude latex en andere.

Prijs € 8,95
ACRYLAATVERF VOOR VOCHTIGE...
search

ACRYLAATVERF VOOR VOCHTIGE...

Wateroplosbare coating voor binnenschilderwerk in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid (badkamers, keukens, kelders, schuren). Het product is uitstekend bestand tegen vocht, schimmels en schimmels. Maximale weerstand tegen nat schuren. De coating kan met zeep worden schoongemaakt.

Prijs € 9,95

Linedecor wand en plafond verf

Linedecor 

Het is ontworpen voor het schilderen van muren en plafonds binnenshuis op 

gipsoppervlakken, gipsplaat, oude coatings, behang. De coating is bestand tegen wassen en wrijven en wordt gekenmerkt door een zeer goede lichtbestendigheid. De verf is reukloos en droogt snel. Het verkrijgen van voorbeeldkleuren vereist twee verflagen. Elke volgende laag wordt aangebracht op een volledig droge vorige laag. Samenstelling: Hoogwaardige water acrylaatdispersie, pigmenten, vulstoffen en andere specifieke toevoegingen. 

Prijs € 9,95

Unilux wand en plafond verf

Unilux wand en plafond verf

Watergedragen coating voor binnen en buiten schilderen, bestand tegen wassen en wrijven. Het product is sneldrogend en makkelijk te gebruiken. Geschikt voor woningen, winkels, kantoren, hotels, restaurants, scholen. Het rijke kleurengamma maakt meerdere kleurencombinaties mogelijk. Kleuren zijn helder, lichtbestendig en veranderen niet met de tijd. 

Prijs € 9,99