Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Verf

Met verf breng je sfeer aan in jouw woning, en blaas je bijvoorbeeld ook die oude antieke stoel een nieuw leven in. Met verf kan je veel uiteenlopende dingen doen, van decoratieve doeleinden tot aan restoratieve klussen. Verf is verkrijgbaar in verschillende varianten. Verf voor op de binnenmuur is doorgaans op waterbasis, maar een lakverf heeft vaak ook nog eens een beschermende functie. Ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken, maar ook voor het hekwerk in de tuin of de deur van een schutting is een beits of beschermende lak perfect.

Verf

Er zijn 52 producten.

Item 1-12 van 52 in totaal item(s)

Actieve filters

POLYVINYL LIJM C-200
search

POLYVINYL LIJM C-200

POLYVINYL LIJM C-200

Dit product is bedoeld voor: plakken van papier, verschillende kartonnen materialen, vezels, houten, vloer- en wandbekleding op textielbasis. Eenzijdig aanbrengen, alleen op basis van plakken. Na droging blijft het transparant.

Prijs € 6,50
IMPREGNATOR VOOR HOUT AQUA
search

IMPREGNATOR VOOR HOUT AQUA

Impregneren en coaten van houten oppervlakken alvorens een afwerkingslaag van lak of verf aan te brengen. Dringt diep door in het hout en beschermt tegen schimmels, schimmels en andere. Droogt snel, vult de poriën gemakkelijk, geeft een stevige film en hecht goed op de volgende coatinglagen.

Ingrediënten: Het is een mengsel van nanodispersie, speciale antischimmeladditieven en water.

Prijs € 6,50
VERDUNNER MRT
search

VERDUNNER MRT

Verdunner MRT

Het product is bedoeld voor:

Voor het verdunnen van alkydsystemen - kleurloze vernissen, alkydverven, superlakken en andere. Voor het wassen van tekengereedschappen (borstels, rollers, spatels)

Prijs € 7,50
SILICONE IMPREGNATOR VOOR...
search

SILICONE IMPREGNATOR VOOR...

Impregnatie voor steen en beton is een hydrofoob product op waterbasis met een grote indringdiepte in beton, natuursteenmaterialen, bakstenen en gips. Het product stoot vuil, water, vlekken en graffiti af. Beschermt oppervlakken tegen schimmels.

Ingrediënten: siliconenemulsie, speciale toevoegingen en water.

Prijs € 6,95
Nanoprimer voor beton en gips
search

Nanoprimer voor beton en gips

Het is ontworpen om beton, kalk en andere ongezonde oppervlakken te versterken. Bevat in de dispersie nanodeeltjes (minder dan 0,6 μm) zorgen voor een betere penetratie van de primer in de muren. De primer zorgt voor een goede hechting en afdichting van het oppervlak, waardoor de vorming van luchtbellen wordt voorkomen.

Prijs € 6,95