Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania
Meubels maken van een huis een thuis. Ze brengen stijl, functionaliteit en orde aan in je huis

Budget Meubels

Meubels maken van een huis een thuis. Ze brengen stijl, functionaliteit en orde aan in je huis. Of je nu je eerste woning inricht of je huidige inrichting gaat vernieuwen, er zijn een aantal dingen waar je bij het kopen van meubels rekening mee moet houden. Elke kamer in je woning heeft meubels nodig en het is belangrijk dat je jouw eigen smaak voor design en functionaliteit, wat betreft meubels, in elke kamer terug laat komen. Een woonkamer heeft een hoop comfortabele en gastvrije zitgelegenheden nodig voor familie, vrienden en gasten. Afhankelijk van de grootte van je keuken, kun je in die ruimte een mooie eethoek of een rij barkrukken neerzetten. Daarnaast heeft iedereen natuurlijk ook behoefte aan een plek om te ontspannen. Een kwaliteitsbed van Dica franchise kan daarom als middelpunt van je slaapkamer dienen. Stoelen, kasten en tafels geven elke kamer meer veelzijdigheid, functionaliteit en stijl. Koop meubels die gemaakt zijn om lang mee te gaan en de investering dus meer dan waard zijn.

Een werkkamer of thuiswerkplek vervult meerdere doeleinden - je moet er natuurlijk georganiseerd en overzichtelijk kunnen werken maar de kamer of werkplek moet je natuurlijk ook een goed gevoel geven en je inspireren. De juiste meubels zijn dus de meubels die overeenkomen met je levensstijl en zorgen voor overzicht en orde. Bijvoorbeeld schrijftafels, bureaus en bureaukasten, roomdividers, hoekbureaus en rolkasten, waarin je veel spullen kwijt kunt en waarmee je dus veel ruimte bespaart. Ook voor de kleintjes vind je bij Dica franchise de juiste meubels, zoals kinderbureaus voor het huiswerk en om aan te knutselen.

Wanneer het gaat om de meubels voor je thuiswerkplek, is opbergruimte het sleutelwoord. Zet al je boeken in een boekenkast en plaats al je papieren in een archiefkast. Zet al je boeken gesorteerd in de boekenkast, behalve je favoriete en veel gebruikte exemplaren. Leg deze op ene speciale plek op je bureau. Voeg aan je werkkamer ook zeker nog een comfortabele bureaustoel toe.

Budget Meubels

Er zijn 152 producten.

Item 1-12 van 152 in totaal item(s)

Actieve filters

Hoek planchet 200 mm
search

Hoek planchet 200 mm

Hoek planchet 200 mm

Altijd onder de douche op zoek naar je zeep, douchegel of champoo. Dat is nu niet meer nodig. Met deze hoekplanchet van 200 mm of 250 mm heb je altijd je zeep, douchegel of champoo onder handbereik.

 

Prijs € 8,70

Nachtkastje met deurtje...

Nachtkastje met deurtje city 3006 kan in combinatie met onze slaapkamers zoals in deze website zijn weerr gegeven gecomineerd worden. Dit maakt dat u coor een redelijke prijs uw slaapkamer kunt kombineren.

Prijs € 32,67

nachtkastje met lade city 3007

Nachtkastje met laatje city 3007 welke beneden of boven geplaatst kan worden, kan in combinatie met onze slaapkamers zoals in deze website zijn weerr gegeven gecomineerd worden. Dit maakt dat u coor een redelijke prijs uw slaapkamer kunt kombineren.

Prijs € 37,51

Opzet kast city 1004

Indien uw kledingkast niet voldoende is dan kunt u met de opzet kast city 1004 uw 2 deurs kledingkast uitbreiden met extra ruimte. Uiteraars is deze verkrijgbaar in de zelde kleuren als uw kleding kast.

Prijs € 71,39
Glazen salontafel Carmen -...
search

Glazen salontafel Carmen -...

Glazen salontafel Carmen - Niki S is een elegant en innovatief model gemaakt van sterk gehard glas. Het effectieve ontwerp en de stabiele chroomconstructie maken dit model een perfecte keuze voor het moderne huis of kantoor.

Prijs € 75,90
Glazen salontafel Carmen -...
search

Glazen salontafel Carmen -...

Glazen salontafel Carmen - Tedi S is uiterst elegant en stijlvol meubelstuk met effectief design - een combinatie van glas, metaal en hout. Het model is een perfecte aanvulling op het moderne kantoor of huis.

Prijs € 92,49

Ledikant city 2006

Ledikant city 2006

Het mooi afgewerkte bed met landelijke uitstraling is gegarandeerd dé eyecatcher in elke slaapkamer. Daarnaast zorgt dit stevige bed voor een goede nachtrust

Prijs € 94,38

Opzet kast city 1005

Indien uw kledingkast niet voldoende is dan kunt u met de opzet kast city 1005 uw 3 deurs kledingkast uitbreiden met extra ruimte. Uiteraars is deze verkrijgbaar in de zelde kleuren als uw kleding kast.

Prijs € 102,85

Lade kast city 3001

lade kast city 3001

Deze ladekast is een praktisch meubel die veel ruimte biedt om spullen in op te ruimen en te bewaren. Wij hebben in onze webshop nog andere  ladekasten in vele verschillende modellen, materialen en formaten. 

Prijs € 102,85

Legkast city 3009

Legkast City 3009

Deze legkast is een praktisch meubel die veel ruimte biedt om spullen in op te ruimen en te bewaren. Wij hebben in onze webshop nog andere  legkasten in vele verschillende modellen, materialen en formaten. 

Prijs € 105,27