Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Toebehoren kunststofkozijen

Kunststof en aluminium kozijnen gaan lang mee. Soms zijn er echter wel onderdelen van de kozijnen aan vervanging toe, zoals de wind-waterkapjes of de beglazingsrubbers. Ook voor reiniging en onderhoud van uw kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Na verloop van tijd kunnen de beglazingsrubbers van uw kozijnen aan vervanging toe zijn. Bijvoorbeeld omdat uw oude beglazingsrubbers verstaft of uitgehard zijn. Wij hebben allerlei soorten beglazingsrubbers in ons assortiment: voor verschillende kozijnformaten en type beglazing. Voor enkel Reiniging en onderhoud

Als u uw kozijnen op een professionele manier wilt schoonmaken en onderhouden hebben wij uitstekende producten in ons assortiment. Ze verlengen de levensduur van uw kozijnen en laten de kozijnen er weer als nieuw uitzien.as heeft u namelijk andere beglazingsrubbers nodig dan voor dubbel glas.

Toebehoren kunststofkozijen

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Handgreep met slot
search

Handgreep met slot

Handgreep met slot

Zijn er kinderen in huis zijn, kun je niet zonder een slot of vergrendelknop, omdat dit een garantie is voor hun veiligheid. Het gebruik van dergelijke extra elementen maakt het gebruik van het raam een ​​beetje moeilijker, maar het helpt ouders er zeker van te zijn dat de kinderen zelf thuis blijven.

Prijs € 12,95
Kunsstof vensterbank
search

Kunststof vensterbank

Kunststof vensterbank

U maakt uw interieur helemaal af met een hoogwaardige kunststof vensterbank. Dit onmisbare verlengstuk van uw ramen en raamkozijnen bepaalt mede de look van uw kamer. Tegenwoordig heeft u een ruime keuze uit vensterbanken. Wilt u een subtiele smalle variant, of juist een brede versie waar u al uw favoriete planten en decoratie op kunt zetten? De keuze is aan u!

Prijs € 22,84