Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Kunststofkozijnen

Kunststof kozijnen kopen bij Dica Franchise?

Kunststof kozijnen kunnen een behoorlijk opwaardering voor je huis zijn. Zeker als je er dubbelglas in plaatst. Zo krijg je een stuk betere isolatie. Dit kan ook weer energie kosten besparen. Het is een goede investering voor de toekomst. Ook aangezien kunststof kozijnen zeer lang mee gaan.Dica Franchise heeft een aantal kunststof kozijnen in haar assortiment. Verder bieden wij bieden op al onze producten, en dus ook op kunststof kozijnen, de laagste prijsgarantie. Zo heb je dus altijd gegarandeerd de laagste prijs.

Waarom kies je voor kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen geven het grote voordeel dat ze gemakkelijk in onderhoud zijn. Bij houten kozijnen moet je ze eens in de zoveel jaar een likje verf geven. Dit kost je een hoop extra werk en als je het niet doet loop je de kans dat het hout gaat rotten. Dit zal niet gebeuren bij kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn erg vriendelijk in onderhoud en gaan lang mee. Dica Franchise helpt je in ieder geval graag bij het maken van een keuze voor een kunststof kozijn.

Kunststofkozijnen

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Handgreep met slot
search

Handgreep met slot

Handgreep met slot

Zijn er kinderen in huis zijn, kun je niet zonder een slot of vergrendelknop, omdat dit een garantie is voor hun veiligheid. Het gebruik van dergelijke extra elementen maakt het gebruik van het raam een ​​beetje moeilijker, maar het helpt ouders er zeker van te zijn dat de kinderen zelf thuis blijven.

Prijs € 12,95
Kunsstof vensterbank
search

Kunststof vensterbank

Kunststof vensterbank

U maakt uw interieur helemaal af met een hoogwaardige kunststof vensterbank. Dit onmisbare verlengstuk van uw ramen en raamkozijnen bepaalt mede de look van uw kamer. Tegenwoordig heeft u een ruime keuze uit vensterbanken. Wilt u een subtiele smalle variant, of juist een brede versie waar u al uw favoriete planten en decoratie op kunt zetten? De keuze is aan u!

Prijs € 22,84
Garagedeur vervanging met...
search

Garagedeur vervanging met...

Garagedeur vervanging door  kunststof kozijn met 2 kantelkiep ramen, vast raam en toegang deur  (links of rechts) 

PROFILINK Premium" is een 5-kamersysteem gemaakt van 70 mm diep profiel, dat wordt gebruikt voor het maken van hoogwaardige PVC-ramen. Dit systeem onderscheidt zich door zijn fraaie vormgeving en de mogelijkheid om oude ramen te renoveren (dmv Renovatie-vleugel), en de ramen te monteren zonder enige afwerking (dmv Zet-vleugel).

Isolatie

Prijs € 974,96