Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Woonkamer

De woonkamer is het hart van de woning - hier kijken we TV, ontspannen we, ontvangen we gasten en eten we. Het dient als toevluchtsoord, maar moet tegelijkertijd ook toonbaar zijn als er bezoek komt. Welke meubels mensen voor hun woonkamer kiezen, hangt af van hun individuele smaak. 

Woonkamer

Er zijn 41 producten.

Item 1-12 van 41 in totaal item(s)

Actieve filters

Glazen salontafel Carmen -...
search

Glazen salontafel Carmen -...

Glazen salontafel Carmen - Niki S is een elegant en innovatief model gemaakt van sterk gehard glas. Het effectieve ontwerp en de stabiele chroomconstructie maken dit model een perfecte keuze voor het moderne huis of kantoor.

Prijs € 75,90
Glazen salontafel Carmen -...
search

Glazen salontafel Carmen -...

Glazen salontafel Carmen - Tedi S is uiterst elegant en stijlvol meubelstuk met effectief design - een combinatie van glas, metaal en hout. Het model is een perfecte aanvulling op het moderne kantoor of huis.

Prijs € 92,49

Salontafel MATRIX

Salontafel MATRIX is een prachtig meubelstuk met een bijzonder design. Het is een praktische en handige tafel met een extra glazen bovenkant.
Prijs € 128,26
Salontafel VEK
search

Salontafel VEK

Salontafel VEK heeft een indrukwekkend design en perfecte functionaliteit. Het is een perfecte aanvulling voor elk modern huishouden.

Een lust voor het oog

Prijs € 135,23
Salontafel PRIMO
search

Salontafel PRIMO

Salontafel PRIMO - walnoot of wit

Alle modellen van de Carmen salontafelcollectie zien er fijn en elegant uit. Wij bieden een verscheidenheid aan verschillende salontafels, gemaakt van gehard glas met precies afgeronde randen. Onze glazen salontafelmodellen zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een elegante klassieke salontafel of een moderne dagtafel.

Materiaal:Gehard glas , MDF fineer

Materiaalbasis:MDF-fineer

Topdikte:4 mm


Prijs € 201,60