Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Woning meubelen

Je woning is de plek waar je het grootste deel van je vrije tijd doorbrengt. Hier ontspannen we ons, brengen er gezelig uren door, we trekken ons er terug, verzorgen er ons lichaam, koken er, eten er en slapen er. Hoe mooier je woning is, hoe blijer en comfortabeler je jezelf er voelt. Meubelstukken spelen hierin een hele belangrijke rol. Met meubels geven we onze woning een individueel karakter en onze persoonlijk stijl en smaak komt erin terug. Wie een minimalistische smaak heeft, kiest waarschijnlijk vooral voor eenvoudig ontworpen meubels. Mensen die meer houden van gezelligheid en warmte in huis, zijn waarschijnlijk meer fan van een rustiek/landelijk interieur.

Wanneer het om meubels gaat is het uiterlijk natuurlijk niet alles; minstens zo belanrijk is het praktisch nut; slaap- en zitmeubels zorgen voor ontspanning, kasten bieden bergruimte en orde en aan een tafel kan gegeten, gewerkt en gespeeld worden. Op Dica-franchise.nl kun je meubels kopen die je huis omtoveren tot een huis van bezinning en inkeer. We bieden daarnaast een heleboel waardevolle inrichtingstips, waarmee je jouw woning in kunt richten zoals je in gedachte hebt.

Woning meubelen

Er zijn 123 producten.

Item 1-12 van 123 in totaal item(s)

Actieve filters

Nachtkastje met deurtje...

Nachtkastje met deurtje city 3006 kan in combinatie met onze slaapkamers zoals in deze website zijn weerr gegeven gecomineerd worden. Dit maakt dat u coor een redelijke prijs uw slaapkamer kunt kombineren.

Prijs € 32,67

nachtkastje met lade city 3007

Nachtkastje met laatje city 3007 welke beneden of boven geplaatst kan worden, kan in combinatie met onze slaapkamers zoals in deze website zijn weerr gegeven gecomineerd worden. Dit maakt dat u coor een redelijke prijs uw slaapkamer kunt kombineren.

Prijs € 37,51

Opzet kast city 1004

Indien uw kledingkast niet voldoende is dan kunt u met de opzet kast city 1004 uw 2 deurs kledingkast uitbreiden met extra ruimte. Uiteraars is deze verkrijgbaar in de zelde kleuren als uw kleding kast.

Prijs € 71,39
Glazen salontafel Carmen -...
search

Glazen salontafel Carmen -...

Glazen salontafel Carmen - Niki S is een elegant en innovatief model gemaakt van sterk gehard glas. Het effectieve ontwerp en de stabiele chroomconstructie maken dit model een perfecte keuze voor het moderne huis of kantoor.

Prijs € 75,90
Glazen salontafel Carmen -...
search

Glazen salontafel Carmen -...

Glazen salontafel Carmen - Tedi S is uiterst elegant en stijlvol meubelstuk met effectief design - een combinatie van glas, metaal en hout. Het model is een perfecte aanvulling op het moderne kantoor of huis.

Prijs € 92,49

Ledikant city 2006

Ledikant city 2006

Het mooi afgewerkte bed met landelijke uitstraling is gegarandeerd dé eyecatcher in elke slaapkamer. Daarnaast zorgt dit stevige bed voor een goede nachtrust

Prijs € 94,38

Opzet kast city 1005

Indien uw kledingkast niet voldoende is dan kunt u met de opzet kast city 1005 uw 3 deurs kledingkast uitbreiden met extra ruimte. Uiteraars is deze verkrijgbaar in de zelde kleuren als uw kleding kast.

Prijs € 102,85

Lade kast city 3001

lade kast city 3001

Deze ladekast is een praktisch meubel die veel ruimte biedt om spullen in op te ruimen en te bewaren. Wij hebben in onze webshop nog andere  ladekasten in vele verschillende modellen, materialen en formaten. 

Prijs € 102,85

Legkast city 3009

Legkast City 3009

Deze legkast is een praktisch meubel die veel ruimte biedt om spullen in op te ruimen en te bewaren. Wij hebben in onze webshop nog andere  legkasten in vele verschillende modellen, materialen en formaten. 

Prijs € 105,27

Ledikant city 2011

Ledikant city 2011

Het mooi afgewerkte bed met landelijke uitstraling is gegarandeerd dé eyecatcher in elke slaapkamer. Daarnaast zorgt dit stevige bed voor een goede nachtrust

Prijs € 111,32