Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Vloerverwarming

Veel mensen verwarmen hun huis door middel van een centrale verwarming. Er zijn echter ook andere manieren om dit te doen. Een vloerverwarming is een goed alternatief. Dit type verwarming heeft een hoge warmte opbrengst en een lager energie verbruik dan een centrale verwarming. Daarnaast is het ook eenvoudig aan te leggen.

Een vloerverwarming leg je in de ruimte tussen de ondergrond en de vloer. Maar let op, je kunt dit niet combineren met alle vloeren. Sommige vloeren, zoals bijvoorbeeld tapijt, laten minder goed warmte door. Hierdoor blijft de warmte grotendeels onder de vloer zitten en is de verwarming dus minder goed in staat om de ruimte daarboven te verwarmen. Wil je weten of een vloerverwarming geschikt is voor jouw huis? Graag kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Vloerverwarming

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

INNOFLOW vloerverwarmingsverdeler
search

INNOFLOW...

Collector voor vloerverwarming met merk Innoflow compleet met debietmeters, veiligheid regelaars en klepinzetstukken voor elektrometrische actuator met standaard 30x1.5.

Prijs € 97,43
Emmeti aanvoer- / retourverdeelstuk
search

Emmeti aanvoer- /...

Emmeti aanvoer- / retourverdeelstuk
Emmeti collector met componenten en accessoires die de ideale oplossing zijn voor het bouwen van vloerverwarming. Wordt compleet geleverd met veiligheids klep / actuator, automatische ontluchter, kraan - vullen / aftappen en plug.
Profielcollector met veiligheid  kleppen voor aandrijving standaard: 24x19
1 ”, schroefdraad 24x19, afstand 50 mm (aanvoer en retour) van 2 tot 12 uitlaten, debietmeters 0 ÷ 4 ℓ / min of 0 ÷ 2,5 ℓ / min.

Prijs € 202,55
Collector voor vloerverwarming OVENTROP Multidis SF
search

Collector voor...

Verdeler Multidis SF met 2 uitgangen
Ontworpen voor oppervlakteverwarmings- en koelsystemen, met thermostatische ventielinzetstukken M 30 x 1,5 en met geïntegreerde inzetstukken voor debietmeting en regeling 0 - 5 l / min.

Prijs € 221,43
Herz rode buis Ф16х2.0
search

Herz rode buis Ф16х2.0

Herz rode buis Ф16х2.0
Polyethyleen rode buis voor vloerverwarming UFH 5-laags PE-RT met EVOH - zuurstofbarrière en maximale bedrijfstemperatuur 90 ° C. Vervaardigd in overeenstemming met EN ISO 22391 of EN ISO 21003. Verkrijgbaar in rollen met lengtes - 240, 480 en 600 m.
Prijs € 345,58