Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Metal stud profielen voor wand en plafond

Strakke, geluidsisolerende wanden maken met een gipsplaten? Het kan met behulp van de  Staanders. Deze staander,  monteer je in slechts enkele stappen. Zo zijn de staanders te gebruiken in combinatie met  Liggers. Hiermee maak je snel en eenvoudig metalen frames. Achter deze profielen breng je vervolgens isolerend materiaal aan. Niet alleen zorgen de metalen profielen dan ook voor een goede geluidsisolatie, ook houden ze de wanden altijd kaarsrecht. De Staander is daarom ideaal voor iedere klusser die een rechte wand wil maken.

Metal stud profielen voor wand en plafond

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Metal stud profiel UW
search

Metal stud profiel UW

Metal stud profiel UW

Strakke, geluidsisolerende wanden maken met  Wandplaten of Badkamerplaten  Het kan met behulp van de UW liggers  Deze UW liggers  monteer je in slechts enkele stappen. Zo zijn de UW liggers te gebruiken in combinatie met CW staanders. Hiermee maak je snel en eenvoudig metalen frames. Achter deze profielen breng je vervolgens isolerend materiaal aan. Niet alleen zorgen de metalen profielen dan ook voor een goede geluidsisolatie, ook houden ze de wanden altijd kaarsrecht. De  uw liggers in combinatie met de CW staanders zijn daarom ideaal voor iedere klusser die een rechte wand wil maken.

Prijs € 5,29
Metal stud profiel
search

Metal stud profiel CW

Metal stud profiel CW

Strakke, geluidsisolerende wanden maken met  Wandplaten of Badkamerplaten  Het kan met behulp van de Staanders  Deze staander,  monteer je in slechts enkele stappen. Zo zijn de staanders te gebruiken in combinatie met  Liggers. Hiermee maak je snel en eenvoudig metalen frames. Achter deze profielen breng je vervolgens isolerend materiaal aan. Niet alleen zorgen de metalen profielen dan ook voor een goede geluidsisolatie, ook houden ze de wanden altijd kaarsrecht. De Staander is daarom ideaal voor iedere klusser die een rechte wand wil maken.

Prijs € 8,18
Metal stud profiel UA
search

Metal stud profiel UA

Metal stud profiel UA

Versterkt profiel met één rij perforaties voor deurkozijn in een metalen staanderwand.

Prijs € 32,67