Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Hout beits en parket lak

Wanneer je op zoek gaat naar de ideale beits of parketlak voor jouw klus is het natuurlijk ook van belang om te weten welke kleur  je wilt gaan gebruiken. In het online assortiment van Dica franchise zijn vrijwel alle kleuren te vinden die je je maar kunt bedenken om mee te beitsen. Daarnaast beschikken we ook over transparante beits, hiermee kun je heel gemakkelijk een extra beschermlaag aanbrengen op jouw houten platen, palen of kozijnen. Het houtwerk zal hierdoor extra goed beschermd zijn tegen de weersomstandigheden.

Hout beits en parket lak

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

AQUA verf voor hout en metaal

AQUA verf voor hout en metaal 

Sneldrogende wateroplosbare verf op basis van 100% acrylaatdispersie. 

 

Bescherming en decoratie van hout, metaal of betonproducten. Vormt een glanzende afwerking, bestand tegen vocht, verwering en mechanische effecten. Droogt snel zonder onaangename geur tijdens het drogen. 

Ingrediënten: hoogwaardige acrylaatdispersie, water, pigmenten en additieven

Prijs € 8,95

Alkyd Azuurlak

Alkyd azuurlak wordt gebruikt voor decoratie en bescherming van houten voorwerpen, hekken, enz. Het is geschikt voor gebruik binnen en buiten. De lak benadrukt de mooie structuur van de boom. Vlekt tegelijkertijd en beschermt tegen schimmel en schimmel. Door de aanwezigheid van een UV-filter is de coating bestand tegen vergeling. Ingrediënten: hoogwaardige alkydhars, oplosmiddel, fijngemalen pigmenten en additieven. Kleuren: kleurloos, grenen, kastanje, mahagon, walnoot, palissander, eboniet, groen, blauw Gebruik: goed roeren voor gebruik, eventueel verdunnen. Aanbrengen op droge ondergronden, ontvet en ontdaan van vuil

Prijs € 7,95
Yachtlak
search

Yachtlak

Yachtlak 

Binnen- en buitenlakken van houten oppervlakken: jachten, lambriseringen, parket, planken, deuren, meubels, enz. Weerstand tegen water en alkalische stoffen; De lak benadrukt de mooie structuur van de boom. 

Samenstelling: Hoogwaardige urethaanalkydhars, oplosmiddel en additieven. 

Prijs € 9,95
Parketlak
search

Parketlak

Parketlak

Parketvernis wordt gebruikt voor decoratieve en beschermende coating van alle soorten houten vloeren, houten lambrisering, houten meubels en meer. 

De coating wordt gekenmerkt door een hoge hardheid en vochtbestendigheid. 

Samenstelling: Hoogwaardige urethaanalkydhars, oplosmiddel en additieven. 

Prijs € 9,95
AQUA PARKET LAK
search

AQUA PARKET LAK

aqua Parket lak

 Polijsten van parket en houten vloeren onder lage en middelhoge druk; als grondlaag en afwerklaag. Droogt snel zonder onaangename geur tijdens het drogen. 

AQUA PARQUET Lacquer is gebaseerd op een wateremulsie van speciaal 100% acrylaatcopolymeer. Gevormde coating heeft een hoge hardheid en is bestand tegen vocht. Gelakte oppervlakken veranderen na verloop van tijd niet van kleur. 

Prijs € 12,95