Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Gipskarton platen voor wanden en plafonds

Gipsplaten kopen 

Ben je van plan thuis een flinke verbouwing uit te voeren? Dan is de kans groot dat je gipsplaten gaat gebruiken. Van het plaatsen van een nieuwe scheidingswand tot het verbouwen van de badkamer of zolder: gipsplaten komen in elke ruimte wel van pas. Het grote voordeel van gipsplaten is dat ze relatief gemakkelijk te plaatsen zijn en snel voor een mooi resultaat zorgen. Bij Dica Franchise vind je een ruim aanbod gipsplaten en gipsvezelplaten in verschillende afmetingen. Zo weet je zeker dat je het juiste materiaal hebt om te beginnen aan je klus.

Gipswandplaten en gipsplaten voor je plafond

Gipsplaten worden het meest gebruikt om een wandje of plafond te plaatsen. Je vindt in ons assortiment gipswandplaten en plafondplaten in verschillende soorten en maten. Wil je een mooi plafond met inbouwspotjes in de slaapkamer? Of een muurtje plaatsen op zolder om zo twee losse kamers te creëren?

Groene gipsplaat en gipsplaten voor in de badkamer

Ook voor je klussen in de natte ruimtes van je huis kies je voor gipsplaten. Speciaal voor deze vochtige plekken zijn er groene gipsplaten: gipsplaten voor badkamer, toilet en keuken. Deze platen zijn behandeld met een waterwerend product en zijn daardoor meer geschikt voor plekken waar water wordt gebruikt. Klaar met het plaatsen van je wandje of plafond?

Gipskarton platen voor wanden en plafonds

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Standaard gipsplaten type А
search

Standaard gipsplaten type А

Standaard gipsplaat Technogips Pro type А bestaat uit kern versterkt met speciale additieven, gesloten tussen speciaal papier.

Ideaal, voor interne toepassing in gebieden met een normale luchtvochtigheid en geen specifieke brandwerendheid vereisten.

Prijs € 3,70
Vochtwerende gipsplaten...
search

Vochtwerende gipsplaten...

Vochtbestendige gipsplaat Technogips Pro type H2 is gemaakt van speciaal papier en kern met waterafstotende (hydrofobe) additieven voor bescherming tegen vocht.

Ze worden gebruikt voor wanden en plafonds in gebieden met een hoge vochtigheidsgraad (badkamers, keukens, wasruimtes, toiletten, enz.).

Prijs € 10,60
Brand-en vochtbestendige...
search

Brand-en vochtbestendige...

Brand-en vochtbestendig gipskarton Technogips Pro type DFH2consists van hogere dichtheid kern versterkt met glasvezels en waterafstotende (hydrofoob) additieven, tussen papier voor superieure brand-en vochtbescherming.

Ideaal, voor gebruik in de inwendige toepassing in gebieden met een hoge luchtvochtigheid waar hoge niveaus van brandbeveiliging worden geacht essentieel.

Prijs € 10,36