Bezoek Dica-franchise.nl op ShopMania

Primers en of grond verf

Grondverf (ook wel primer genoemd) vormt het hechtingslaagje tussen de ondergrond en de afwerklaag. Grondverf dient dus als een goede ondergrond voor de rest van het schilderwerk. Grondverf is belangrijk wanneer u nieuw hout gaat schilderen. Een aflak zou zonder grondverf te snel in het hout trekken. De verf beschermt de ondergrond door er geen vocht doorheen te laten dringen. Grondverf wordt ook gebruikt om onregelmatigheden in de ondergrond weg te werken, zodat de verf die u er vervolgens overheen aanbrengt er strak en egaal uit zal zien.

Primers en of grond verf

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

IMPREGNATOR VOOR HOUT AQUA
search

IMPREGNATOR VOOR HOUT AQUA

Impregneren en coaten van houten oppervlakken alvorens een afwerkingslaag van lak of verf aan te brengen. Dringt diep door in het hout en beschermt tegen schimmels, schimmels en andere. Droogt snel, vult de poriën gemakkelijk, geeft een stevige film en hecht goed op de volgende coatinglagen.

Ingrediënten: Het is een mengsel van nanodispersie, speciale antischimmeladditieven en water.

Prijs € 6,50

Roestwerende Primer

Roestwerende Primer 

Roestwerende primer biedt een hoge mate van bescherming tegen corrosie. Het vormt een gladde, matte afwerking met een goede hechting en elasticiteit. Voor het voorkomen en verminderen van corrosie van metalen oppervlakken. 

Ingrediënten: sneldrogende hars van hoge kwaliteit, organisch oplosmiddel, fijngemalen pigmenten, additieven en vulstoffen. 

Prijs € 7,95

Alkalyd Primer voor metaal

Alkyd primer wordt gebruikt voor het primen van ontvet en gereinigd van vuil metalen oppervlakken voordat verf of email wordt gecoat. De gecreëerde coating is glad en mat, bestand tegen vocht en verwering. Het wordt gekenmerkt door weerstand tegen temperatuurschommelingen, goede hechting en elasticiteit.

Ingrediënten: hoogwaardige alkydhars, oplosmiddel, fijngemalen pigmenten, additieven en vulstoffen.

Prijs € 7,95