Dakkapellen

Heerlijk die extra ruimte en licht met een dakkapel. En mooi meegenomen dat een dakkapel ook nog eens de waarde van je woning vermeerdert. Bovendien zijn er veel verschillende mogelijkheden voor een dakkapel. Modern, authentiek, wel of niet geïsoleerd? Al die mogelijkheden maken dat het kiezen soms moeilijk kan zijn. Dus hebben wij de verschillende soorten voor je op een rijtje gezet.

Polyester dakkapel

Een polyester dakkapel bestaat helemaal uit kunststof onderdelen. Goede isolatie is het belangrijkste kenmerk van dit type. Omdat de  dakkapel uit één stuk gemaakt is en helemaal naadloos wordt de warmte goed binnen gehouden. De kans op lekkages is ook minder. Nog een belangrijk voordeel: een polystere dakkapel heeft weinig onderhoud nodig.

Houten dakkapel

Het belangrijkste voordeel van een houten dakkapel is de uitstraling. Hout oogt authentiek en is makkelijk te bewerken. Hierdoor kun je vrij eenvoudig een dakkapel volledig naar je eigen wensen laten maken. En omdat het overschilderbaar is kun je als je de kleur zat bent je dakkapel redelijk eenvoudig een nieuwe uitstraling geven.Een houten dakkapel is relatief goedkoop in aanschaf. Houd er wel rekening mee dat een houten dakkapel duurder is in onderhoud dan bijvoorbeeld een kunststof dakkapel.

Kunststof dakkapel

De meest voorkomende dakkapel is een kunststof dakkapel. Deze is met name populair omdat er weinig onderhoud nodig is. Een keer in het jaar een schoonmaakbeurt is in principe voldoende. Ook heeft een kunststof dakkapel een lange levensduur en isoleert het goed

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)